Vi ønsker all funksjonærer, medlemmer og andre som ønsker å være med på vinnerlaget -NMK Elverum- velkommen til Rebusløp.

Rebusløpet vil være en del av NMKs Funksjonærkurs og vil sertifisere alle som er med i perioden 2018-2019. Dette betyr at alle som er med og gjennomfører er våre funksjonærer og får utdelt et funksjonærkort. Dette kortet gir fri adgang på alle NMK arrangement i 2018-2019.
Kurset gjennomføres som rebusløp hvor hvert lag består av 4-5 personer og en bil. Rebusløpet er fra Starmoen videre til Leiret og tilbake til Starmoen. Dere skal innom flere poster med oppgaver av praktisk og teoretisk karakter.
Etter endt rebus blir det også noen oppgaver på Starmoen før vinnerne kåres.
Det vil bli servert mat og drikke til alle.
Vi lover at dette blir en morsom og sosial dag!
Påmelding på sms til Therese 95770875 eller PM til henne (Therese Bruer Larsen) her på Facebook.  Vi ønsker påmelding for å forberede oppgaver og mat.