Vi har endelig gleden av å invitere deg til en helg med mange spennende aktiviteter sammen med vennene dine. Helgen 18.-20. mars arrangerer vi juniorsamling for juniorer som er født i 2003 tom 2012. Tilbudet gis i hovedsak til juniorer i bilcross, men vi setter også pris på om juniorer fra flere grener deltar. Hovedfokuset vil være på det sosiale og det å ha det gøy sammen.

Samlingen vil har base på Sørskogbygda Samfunnshus i Elverum kommune. Her vil det være mulighet for overnatting for de som ønsker det. Mange av aktivitetene vil foregå på kveldstid, så vi håper du vil overnatte. Ved overnatting må du selv sørge for å ha med deg noe og sove i og på. f.eks. en luftmadrass og sovepose. Vi tilbyr henting av personer som kommer med tog på Hamar Stasjon mellom kl. 17.00 og 17.45.

Det vil være våkne voksne til enhver tid på Samfunnshuset.

Det vil være tilbud om lisenskurs i bilcross og crosskart, og ledsagere må være med under dette.

Fredag er foreldrefritt. På lørdag og søndag vil vi dele oss i to grupper. Hvordan gruppene vil bli delt inn kommer vi tilbake til når påmeldingen er avsluttet. Den ene gruppen vil drive med mentaltrening, fysisk trening og skyting den ene dagen, mens den andre gruppen vil tilbys kjøring på Starmoen. Dagen etter bytter vi. Foreldrene må følge juniorene den dagen de skal kjøre på Starmoen. Den dagen juniorene skal kjøre på Starmoen må de hentes på Sørskogbygda Samfunnshus. Snakk gjerne sammen for avtale om samkjøring. Ledsagere må være tilstede under kjøring, og disse må ha betalt lisens og medlemskap. For kjøring må juniorene ha med egen bil og utstyr. Kjøringen begynner kl. 11.00. Ved påmelding sist var det tilbud om årskontroll av bil før kjøring på Starmoen. Dette vil IKKE være et tilbud denne gangen da vi er kommet lenger ut i året. Aktivitetene med mentaltrening, fysisk trening og skyting vil foregå i Søndre Elverum, og juniorene blir skysset dit i buss. Grunnen til at vi har endret programmet fra sist, er tilbakemeldingene fra juniorene hvor de aller fleste ønsket skyting. For at dette ønsket skal bli innfridd har vi endret programmet noe. På lørdagskvelden reiser alle for å spille bowling.

Samlingen vil koste kr. 500 pr. person. Dette vil dekke hele programmet, bortsett fra brus på bowlingen og litt godteri på butikken. For de som ønsker lisenskurs, vil det i tillegg koste kr. 350 som er kursavgiften til NBF. Betaling skjer ved innsjekk fredag på Samfunnshuset.

LISENSKURS

Det vil også denne gangen bli tilbud om lisenskurs. På lørdag vil vi gjennomføre teori for Hastighetslisens med start kl. 11.00. Sted kommer vi tilbake tilbake til. Den praktiske delen vil foregå på Starmoen søndag kl. 11.00. På søndag gjennomføres teoridel for crosskart junior med start kl. 11.00. Praksisdelen for crosskart vil foregå på et senere tidspunkt når banen er fri for snø, og kan gjøres etter avtale. FORELDRENE MÅ VÆRE TILSTEDE PÅ TEORIKURSENE

Påmelding: Påmeldingen skjer via denne linken, https://docs.google.com/forms/d/1QfFbOxeVEJz4GQ9ZuAUqB_tPaeVv-ZNvwCZ7eWo9rmM/edit. Maks antall deltakere vil være 80 stk, og det foregår etter førstemann til mølla-prinsippet. Liste over påmeldte vil bli oppdatert med jevne mellomrom. Programmet for helgen vil bli helt klart når vi ser antall påmeldte.

Kontaktpersoner:

Mona Jordmoen 97 51 30 78

Therese Bruer Larsen 95 77 08 75