Vi har gleden av å invitere deg til en helg med mange spennende aktiviteter sammen med vennene dine. Helgen 7.-9. januar arrangerer vi juniorsamling for juniorer som er født i 2003 tom 2012. Tilbudet gis i hovedsak til juniorer i bilcross, men vi setter også pris på om juniorer fra flere grener deltar. Hovedfokuset vil være på det sosiale og det å ha det gøy.

Samlingen vil har base på Sørskogbygda Samfunnshus i Elverum kommune. Her vil det være mulighet for overnatting for de som ønsker det. Mange av aktivitetene vil foregå på kveldstid, så vi håper du vil overnatte. Ved overnatting må du selv sørge for å ha med deg noe og sove i og på. f.eks. en luftmadrass og sovepose. Vi tilbyr henting av personer som kommer med tog på Hamar Stasjon kl. 18.30.

Det vil være våkne voksne til enhver tid på Samfunnshuset

Det vil være tilbud om lisenskurs i bilcross og crosskart, og ledsagere må være med under dette.

Fredag og lørdag er foreldrefritt. Det vil si at foreldrene ikke trenger å følge disse dagene. På søndag vil vi tilby kjøring på Starmoen. Da må juniorene hentes på Sørskogbygda Samfunnshus. Snakk gjerne sammen for avtale om samkjøring. Ledsagere må være tilstede under både kurs og kjøring, og disse må ha betalt lisens og medlemskap. For både kurs og kjøring må juniorene ha med egen bil og utstyr.

Samlingen vil koste kr. 500 pr. person. Dette vil dekke hele programmet, bortsett fra brus på bowlingen og litt godteri på butikken. For de som ønsker lisenskurs, vil det i tillegg koste kr. 350 som er kursavgiften til NBF. Betaling skjer ved innsjekk fredag på Samfunnshuset.

Påmelding: Påmeldingen skjer via denne linken, https://forms.gle/33toU4DPLwh59zsw5, og vil være åpen fra 1. nov – 30. nov. Maks antall deltakere vil være 60 stk, og det foregår etter førstemann til mølla-prinsippet. Liste over påmeldte vil bli oppdatert med jevne mellomrom. Programmet for helgen vil bli helt klart når vi ser antall påmeldte.

På 1,5 time ble påmeldingen full. Vi åpner opp for venteliste, og her er linken til påmeldingen: https://forms.gle/WVFLZGb5vr7ksKmN7

Kontaktpersoner:

Mona Jordmoen 97 51 30 78

Therese Bruer Larsen 95 77 08 75