Vi har endelig gleden av å invitere deg til en helg med mange spennende aktiviteter sammen med vennene dine. Helgen 17-19. februar arrangerer vi juniorsamling for juniorer som er født i 2005 tom 2009. Tilbudet gis i hovedsak til juniorer i bilcross, men vi setter også pris på om juniorer fra flere grener deltar. Hovedfokuset vil være på det sosiale og det å ha det gøy sammen.

Samlingen vil ha base i Søndre Elverum Idrettshall. Her vil det være overnatting for alle hele helgen (vi tillater ikke at du er med på samlingen, men sover et annet sted). For overnatting må du selv sørge for å ha med deg noe og sove i og på. f.eks. en luftmadrass og sovepose. Vi tilbyr henting av personer som kommer med tog på Hamar Stasjon mellom kl. 17.00 og 17.45.
Vi kan også hente på Skysstasjonen i Elverum ved behov.

Det vil være våkne voksne til enhver tid.

Det vil være tilbud om lisenskurs i bilcross og crosskart, og ledsagere må være med under dette.

Fredag og lørdag er foreldrefritt.
Vi starter helgen i hallen med å finne oss tilrette og deretter felles tacobuffet. Så vil det være morsomme aktiviterer med kule premier.

Lørdag vil alle ha aktiviteter i hallen, her er det viktig at du har med deg treningstøy og innesko for bruk i hallen (ikke svart såle).
På lørdag kveld reiser vi til Gokarten i Elverum hvor vi skal konkurere (ta med deg ditt eget kjøreutstyr om du ønsker det). Kvelden avsluttes i Elverum Svømmehall, så ta med deg svømmetøy i tillegg.

På søndag skal alle hentes av sine foresatte i Søndre Elverum Idrettshall.
Alle skal deretter kjøre til Starmoen hvor vi skal ha kjøretrening og litt konkurranse.
Alle må ha sin egen bil og kjøreutstyr, samt ledsager med lisens.
Husk også at dine egene lisenser må være betalt, også vognlisens.
På Starmoen vil vi grille og ha åpen kiosk, ønsker du å ha medbragt er dette ok. Matpakke kan smøres under frokosten.

Samlingen vil koste kr. 700 pr. person. Dette vil dekke hele programmet, bortsett fra drikke på gokarten. For de som ønsker lisenskurs, vil det i tillegg koste kr. 350 som er kursavgiften til NBF. Betaling skjer ved innsjekk fredag i Idrettshallen.

LISENSKURS

Det vil også denne gangen bli tilbud om lisenskurs. På lørdag vil vi gjennomføre teori for Hastighetslisens med start kl. 10.00. Dette skjer i Søndre Elverum Idrettshall. Den praktiske delen vil foregå på Starmoen søndag kl. 09.30. FORELDRENE MÅ VÆRE TILSTEDE PÅ TEORIKURSET.

Påmelding: Påmeldingen skjer via denne linken, https://forms.gle/YQB1H5H5hd5VURRs5
Maks antall deltakere vil være 60 stk, og det foregår etter førstemann til mølla-prinsippet. Liste over påmeldte vil bli oppdatert med jevne mellomrom. Programmet for helgen vil bli helt klart når vi ser antall påmeldte.

For de som er yngre enn 2009 vil vi ha en egen treningsdag på Starmoen lørdag 18. februar kl. 11-15
For å kunne planlegge vil vi gjerne ha påmelding til dette.
Påmelding: https://forms.gle/GnCPkUYNrjtCDU6o8

Kontaktpersoner:

Mona Jordmoen 97 51 30 78

Therese Bruer Larsen 95 77 08 75